Suç Bakırköy Spor Vakfı'nın mı?

Değerli Okurlar; uzun zamandan beri ülke gündemi çok yoğun ve karışık… Ekonomideki sıkıntılar, siyasetteki soru işaretleri, zarrab davası, batıyla olan ciddi restleşmeler vb… Bunlar yetmezmiş gibi...

Değerli Okurlar; uzun zamandan beri ülke gündemi çok yoğun ve karışık… Ekonomideki sıkıntılar, siyasetteki soru işaretleri, zarrab davası, batıyla olan ciddi restleşmeler vb… Bunlar yetmezmiş gibi kadına uygulanan şiddet ve çocuk istismarı da her geçen gün artmakta. Gençlerimiz arasında ise uyuşturucu çok ciddi boyutlarda. Tabii tüm bu yaşananlar, insanımızı hem maddi hem de psikolojik olarak kötü etkilemektedir. Siz, siz olun, sokakta veya trafikte meydana gelebilecek basit tartışmalara bile girmeyin.

Özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi bu sıkıntılardan kurtarma görevi devlete ve yerel yönetimlere düşmektedir. Bilimsel olarak da kanıtlandığı gibi kültürel ve spor faaliyetlerinin arttırılması psikolojik olarak da insanları rahatlatmaktadır.

Tüm uygar ülkelerde, her kuşaktan insanın stressiz bir yaşam ve beden sağlığı için spor yapmalarını sağlayan geniş alanlar oluşturulurken, ülkemizdeki belediyelerin yaklaşımlarına gelin birlikte bir göz atalım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ön seçim yapmaz iseniz başkanlığınızı bitirirsiniz 30 Kasım 2023 | 220 Okunma Kıssadan hisse 27 Kasım 2023 | 167 Okunma Devamlı demokrasi diyen emperyalistler 24 Kasım 2023 | 82 Okunma Bir sosyal adalet öyküsü 21 Kasım 2023 | 75 Okunma Siyasi gerilim ülkeye zarar veriyor 17 Kasım 2023 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar