Dergi okumayı sever misiniz?

Aslında genel ve belki de saçma bir soru ama satış rakamlarına baktığımızda dergi okumayı çok sevmediğimiz ortaya çıkıyor. Yine de raflarda, digital kataloglarda azımsanmayacak sayıda dergi var. Bazıları edindiği misyon, bazılarıysa aldığı reklamla ayakta duruyor.

Haklısınız çoğunun temel fonksiyonu haber ve yorum arasına ürün yerleştirme. Fakat okunacak, fikir verecek, bildiklerimizi sorgulatacak, önyargılarımızı kıracak dergi sayısı da hiç az değil. Hepsini burada anmam, hatta bilmem imkansız. Ancak takip etmeye çalıştıklarımdan yola çıkarak farklı beğeni ve beklentiler hitap edecek zengin bir menü olduğunu söyleyebilirim. Sanat ve edebiyat seviyorsanız 1933’den bu yana yayınlanan Varlık, artık bir popüler klasik olan Milliyet Sanat, Yapı Kredi Yayınlarından Sanat Dünyamız okunmayı hakkedenler arasında. 83’üncü sayısı yayınlanmış Sözcükler dergisini ise ne yazık ki yeni keşfim. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Garip savaş... 21 Nisan 2024 | 96 Okunma İran saldırısının düşündürdükleri 17 Nisan 2024 | 506 Okunma Distopik bir geleceğe doğru… 14 Nisan 2024 | 117 Okunma Biraz nostaljinin kimseye zararı olmaz... 10 Nisan 2024 | 63 Okunma Eğer İstanbul’daysanız… 07 Nisan 2024 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar