Kadına şiddete 10 taksit kolaylığı!

Alev 2016’da, 26 yaşındayken Ali ile tanıştı, görüşmeye başladılar.Birkaç ay sonra bir akrabası Ali’nin geçmişte bir kadına tecavüz ettiğini ve olayın örtbas edildiğini...

Alev 2016’da, 26 yaşındayken Ali ile tanıştı, görüşmeye başladılar.

Birkaç ay sonra bir akrabası Ali’nin geçmişte bir kadına tecavüz ettiğini ve olayın örtbas edildiğini ağzından kaçırınca Alev, Ali’den ayrılmak istedi. Ama adam Alev’in ailesiyle yaşadığı evin önüne geliyor ve oradan ayrılmıyordu. Mahallede söz olmasın diye Alev sonunda aşağı indi ve Ali’ye ayrılık kararının kesin olduğunu anlatmak için arabasına bindi. Adam torpidodan bir silah çıkardı ve Alev’in kafasına dayadı. Kadın inmek istedi, izin vermedi. Alev polisi arayacakken telefonunu aldı. Alev’i bir akrabasının evine götürdü ve ellerini bağlayarak onu önce kemerle öldüresiye darp etti, sonra ona tecavüz etti. “Şimdi ayrıl bakalım benden kolaysa” dedi.

Alev, hasta babası ve ailesi üzülmesin diye kimseye anlatamadı. Zaten Ali de, eğer birine anlatırsa veya polise giderse Alev’i yüzünü yakmakla, öldürmekle tehdit ediyordu. Alev, vücudundaki morluklar belli olmasın diye o yaz sıcağında günlerini uzun kollu kıyafetlerle geçirdi.

Ali bir gün geldi, “Nişan yapılacak” dedi. Adamın kuzeni de yanlarında, yüzük almaya gittiler. Ali yüzükleri Alev’in kafasına vurup “Artık biraz yüzün gülsün” deyince, Alev açtı ağzını yumdu gözünü. “Artık dayanamıyorum, aileme anlatacağım, polise gideceğim” deyince Alev’i zorla arabaya bindirdi; saçından sürükleyerek kadını yine o eve soktu. Ali’nin kuzeni bütün bunlara şahit oldu. (Alev daha sonra bu kuzeniz de şahit olarak dinlenmesini istemesine rağmen savcı tenezzül etmedi.) Adam Alev’e “Senin aklın başına gelmemiş” diyerek yine tecavüz etti. Yine kemerle darp ederek kadını kan revan içinde bıraktı. Alev polisi aradı. Telefonda “Beni öldürecekler” diye yakarırken, telefon bir sekretere bağlandı, o başkasına aktardı vs. Etraftan da çığlıkları duyup polisi arayanlar oldu ama polis gelmedi ya da çok geç geldi.

Nişan günü Alev, Ali’nin annesini karşısına aldı; oğlunun kendisine tecavüz ettiğini, şiddet uyguladığını ve kendisini tehdit ettiğini anlattı. Ali’nin annesinin cevabı “Oğlumun suyuna gideceksin. Ayrılmak istersen sana bunları yapar” oldu.

Nişanın ertesinde Alev, Ali’nin tecavüzü sonucunda hamile kaldığını öğrendi. Ali “Artık bağlarımız güçlendi. Benden asla ayrılamazsın. Nikâhımızı erkene alalım” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yargı ve MEB gözünü kapayınca 10 çocuk istismar edildi 03 Eylül 2018 | 7.114 Okunma Saygısız bir toplumuz 27 Ağustos 2018 | 2.374 Okunma İstismar eden üvey babanın ifadesi bile alınmadı 20 Ağustos 2018 | 220 Okunma Türk adaleti ‘intihar’ diye geçiştirdi 13 Ağustos 2018 | 2.598 Okunma Önyargılarını ‘genel ahlak’diye yutturanlara kanmayın! 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar