AKP’nin valileri

TUNCELİ Valisi AKP'nin seçim propagandasına destek için valilik imkânlarını kullanarak seçmene beyaz eşya ve mobilya dağıttı.  Elazığ Valisi "Ben 'one minute' diyen başbakan istiyorum" dedi. Kırklareli...

TUNCELİ Valisi AKP'nin seçim propagandasına destek için valilik imkânlarını kullanarak seçmene beyaz eşya ve mobilya dağıttı. 

Elazığ Valisi "Ben 'one minute' diyen başbakan istiyorum" dedi.
Kırklareli Valisi "DP'nin CHP'yi kapatıp İnönü'yü de tarihteki huzurlu yere göndermemiş olması en büyük talihsizliktir" dedi.
Bitlis Valisi AKP'ye oy isterken yakalandı.
Kayseri Valisi 30 Ağustos resepsiyonunda pastayı AKP marşı eşliğinde kestirdi.
Bir Aydın Valisi oldu ki, evlerden ırak. Partizanın önde gideni. Gece yarısı operasyonuyla muhalefet partilerinin pankartlarını parti binalarından indirdi; kentin CHP'li belediye başkanına karşı siyasi tavır içine girdi; sulama kanallarındaki hasarlardan yakınan köylülere "Seçimde oyunuzu doğru yönde kullanın o zaman" diyerek AKP'yi adres gösterdi; 30 Ağustos kutlamalarına AKP'li milletvekiliyle gelip CHP'li ve MHP'li vekillerin elini sıkmadı. Daha sonra atandığı Adana'da Gezi'ye destek eylemlerinde polislere etli pilav dağıttı; bozkurt işareti yaptı diye 15 yaşındaki çocuğu gözaltına aldırdı; Başbakan'ın kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmasıyla ilgili sözlerini talimat olarak aldığını ve gereğini yapacağını söyledi; halka 'Gavat' dedi, daha ne olsun?
İstanbul Valisi polis zulmü can alırken durmadan orantılı güç sergilendiğini açıkladı, feyk attı, millet canının derdindeyken ıhlamurlara güzelleme yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yargı ve MEB gözünü kapayınca 10 çocuk istismar edildi 03 Eylül 2018 | 7.114 Okunma Saygısız bir toplumuz 27 Ağustos 2018 | 2.374 Okunma İstismar eden üvey babanın ifadesi bile alınmadı 20 Ağustos 2018 | 220 Okunma Türk adaleti ‘intihar’ diye geçiştirdi 13 Ağustos 2018 | 2.598 Okunma Önyargılarını ‘genel ahlak’diye yutturanlara kanmayın! 06 Ağustos 2018 | 4.484 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar