Adaletin tesisi için kadının ölmesi mi gerek?

YIL 2011. Ayşe 20 yaşında Bursa'da yaşayan bir genç kadın. Hafif zekâ geriliği var. 20 yaşında birine göre muhakemesi zayıf, şekerle bile kandırılabilir bir yapıda. Ayşe Facebook'tan Cem'le...

YIL 2011. Ayşe 20 yaşında Bursa'da yaşayan bir genç kadın. Hafif zekâ geriliği var. 20 yaşında birine göre muhakemesi zayıf, şekerle bile kandırılabilir bir yapıda.

Ayşe Facebook'tan Cem'le tanışıyor. Cem, Ayşe'nin güvenini kazanıyor. Bir parkta buluşuyorlar, Cem Ayşe'yi evine götürüyor.
Evde Ayşe'ye bira içiriyor, sonra üstüne çullanıp zorla giysilerini çıkarıyor ve ona tecavüz ediyor. Ayşe, adamın elinden kurtulmak için direndikçe zulüm artıyor. Ayşe'nin ayak parmağının tırnağı kopuyor; sırtı, göğüs bölgesi morluklarla doluyor.
Ardından Cem, arkadaşı Kadir'e mesaj atıyor. Kadir geliyor ve bu kez de o Ayşe'ye tecavüz ediyor. Sonra yarı baygın Ayşe'yi Kadir'in kamyonuna bindirip Mudanya yolundaki McDonald's'a gidiyorlar. Buradan hamburger alıp aracın içinde yiyorlar. MOBESE kayıtlarında görüntüler var. Sonrasında aracı Mudanya yolunda tenha bir araziye çekiyorlar ve aracın içinde sırayla Ayşe'ye yine tecavüz ediyorlar. Bu olaydan kimseye bahsetmemesini tembihliyor, hatta İnegöl'de bir kız çocuğunu öldürdüklerini söylüyor, "Seni de öldürürüz" diye tehdit ediyorlar.
Eve gelmeyen Ayşe'yi annesi merak edip karakolu ararken, Kadir onları Cem'in evine bırakıyor. Cem sabah Ayşe'yi serbest bırakıyor. Ayşe yürüyerek anneannesinin evine gidiyor.
Annesi geliyor; teyzesiyle birlikte Ayşe'yi yıkıyorlar. Annesi "Babası duyarsa önce Ayşe'yi öldürür, sonra bizi öldürür, sonra da gider adamları öldürür. Konuyu kapatalım" diyor. Teyzesi "Yapanların yanına kâr kalmasın" diyor. Sonuçta Ayşe'yi karakola götürüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yargı ve MEB gözünü kapayınca 10 çocuk istismar edildi 03 Eylül 2018 | 7.115 Okunma Saygısız bir toplumuz 27 Ağustos 2018 | 2.376 Okunma İstismar eden üvey babanın ifadesi bile alınmadı 20 Ağustos 2018 | 221 Okunma Türk adaleti ‘intihar’ diye geçiştirdi 13 Ağustos 2018 | 2.600 Okunma Önyargılarını ‘genel ahlak’diye yutturanlara kanmayın! 06 Ağustos 2018 | 4.485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar