Fethullah Gülen zaten öldü!

FETÖ terör örgütünün lideri Fethullah Gülen’in öldüğü ile ilgili zaman zaman iddialar dolaşıyordu. Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fethullah Gülen'in kanser olduğu...

FETÖ terör örgütünün lideri Fethullah Gülen’in öldüğü ile ilgili zaman zaman iddialar dolaşıyordu. Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fethullah Gülen'in kanser olduğu yönünde iddialarda ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz günlerde en net iddia, İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit’ten geldi, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.

SuperHaber'e konuşan Akşit, "Gizli şeyleri söyletiyorsun bana... FETO öldürüldü, sağ değil. Yaşamıyor şu anda Yahudi mezarlığında mezarı da... " dedi.

Akşit şu iddialarda bulundu;

"Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye'ye, şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar.

Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey'de... Yahudi mezarlığında gömüldü.

İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu gitti."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sarı Yeleklilerden Sonra İkinci Gezi Olayları İçin Düğmeye Basıldı! 15 Aralık 2018 | 5.837 Okunma Görünmeyen büyük tehlike Netflix! 01 Eylül 2018 | 3.289 Okunma Trump’dan sonra ABD-Türkiye ilişkileri nasıl olur? 25 Ağustos 2018 | 519 Okunma Türkiye’nin zenginleri, daha neyi bekliyorsunuz? 11 Ağustos 2018 | 1.301 Okunma ABD’ye evimizden yaptırım uygulayabiliriz! 04 Ağustos 2018 | 486 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar