Hukuktan aşağı!

Ergenekon ve Balyoz davalarının acar avukatlarından Hüseyin Ersöz, tweet mesajlarında anıları tazeliyor. Diyor ki: “Çok açık ve net ifade ediyorum: Polisleri, Savcıları, Hâkimleri bir kenara koyun. Kumpas davalarda, komplonun ortaya çıkmasını...

Ergenekon ve Balyoz davalarının acar avukatlarından Hüseyin Ersöz, tweet mesajlarında anıları tazeliyor. Diyor ki:

“Çok açık ve net ifade ediyorum: Polisleri, Savcıları, Hâkimleri bir kenara koyun. Kumpas davalarda, komplonun ortaya çıkmasını ‘engelleyen’ kişiler, dijitalleri inceleyen “bilirkişilerdir’!”

Bugüne kadar o bilirkişilerden bir tekine dahi hesap sorulabilmiş değil!

Evet... Sahte kanıtlara sağlam raporu vererek yüzlerce insanın hapiste çürümesini sağlayan bilirkişiler vardı. Ağır suç işledikleri halde sonradan peşlerine düşülmedi. Yargıdan kaçtılar ya da kaçırıldılar.

Onlar yargılanmıyor ama... Fetö’ye destek ne kelime, ömürleri boyunca Fetö’nün karşısında durdukları halde kimi gazeteci ve yazarlar hapis cezasına çarptırılıyor.

Bir veya birkaç köşe yazısı gazetecinin hapse girmesi için yetiyor.

***

Bu arada bir de ışık tartışması baş gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KADER DEDİĞİN 23 Nisan 2024 | 102 Okunma SEÇMEN KREDİSİ 13 Nisan 2024 | 177 Okunma ESKİ GÜNLER! 11 Nisan 2024 | 93 Okunma Sessiz olun... 09 Nisan 2024 | 122 Okunma ÖĞRENCİLER İÇİN 06 Nisan 2024 | 139 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar