Ne bekleniyor?

Üçüncü havalimanının açılmasına şunun şurasında 40 gün kadar bir şey kaldı. Havalimanıyla ilgili pek çok bilgi; yılda yaklaşık kaç uçağın inip kalkacağı...

Üçüncü havalimanının açılmasına şunun şurasında 40 gün kadar bir şey kaldı. Havalimanıyla ilgili pek çok bilgi; yılda yaklaşık kaç uçağın inip kalkacağı, kaç yolcu kapasitesine sahip olduğu, kapladığı alanın büyüklüğü vs. yetkililer tarafından kamuoyuyla paylaşıldı, paylaşılıyor.

Şu ana kadar paylaşılmayan, açıklanmayan tek şey, adının ne olacağı. Daha önce de yazmıştık. Taşındı diye alanın adı değişmemeli, yine Atatürk kalmalı. Çünkü Atatürk bugün hâlâ Türkiye’nin ve Türk insanının en büyük ortak paydası. Dünya çapında en ünlü devlet adamımız.

İsim hâlâ belli olmadığı için, söylentilerin, üfürmelerin haliyle ardı arkası kesilmiyor. Son olarak bir meslektaşımız Abdülhamit Han adını verdi ama hemen ardından kaynağı sağlam olmayan bu bilgiyi vermesinden hata yaptığını bildirerek özür diledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KADER DEDİĞİN 23 Nisan 2024 | 46 Okunma SEÇMEN KREDİSİ 13 Nisan 2024 | 175 Okunma ESKİ GÜNLER! 11 Nisan 2024 | 93 Okunma Sessiz olun... 09 Nisan 2024 | 121 Okunma ÖĞRENCİLER İÇİN 06 Nisan 2024 | 139 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar