Zavallılık

Dün Antalya'da tüm Türkiyelilerin göğsünü kabartacak dev bir zirve vardı. Dünyanın en gelişmiş yirmi ülkesinin liderleri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde bir araya geldi.Birkaç milyonluk...

Dün Antalya'da tüm Türkiyelilerin göğsünü kabartacak dev bir zirve vardı. Dünyanın en gelişmiş yirmi ülkesinin liderleri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde bir araya geldi.
Birkaç milyonluk kredi için IMF önünde takla atan, devlet erkanının tam takır kuru bakır hazine yüzünden yurt dışı gezi organizasyonlarında kısıntıya gittiği günlerden dünyanın en gelişmiş yirmi ekonomisi içine giren Türkiye'ye... Nereden nereye.
Ama ekrandan zirvenin görüntülerini izlerken tırnaklarını yiyerek isteri krizleri geçirenler olduğunu da gördük.
Kimler mi?
17-25 Aralık kumpasıyla 3. köprü ve havalimanı gibi dev alt yapı projelerinin yanı sıra Türkiye'nin bölgedeki ticaretini ABD'nin çıkarları doğrultusunda sabote etmek isteyen Gülen Çetesi mesela... Tabii ki bu küresel darbeyi hiç gocunmadan seçim kapmanyalarına malzeme yapan Cumhuriyet'in kurucu partisi CHP'nin ve "Milliyetçi" Hareket Partisi'nin liderleri, yöneticileri de.
Türkiye'ye muhalefet etmesinin bedelini sandıkta çok ağır ödeyen Devlet Bahçeli hala ders çıkartmamış olacak ki, dün Twitter hesabından G-20 zirvesini şu sözlerle değerlendiriyordu: 
"Şimdi de Antalya'da G-20 toplantısı yapılacak. İnsanlık terörden kırılıyor, Paris'in içine Şam kaçıyor, beyfendiler başka alemde!"
Başka alemde! Sizce, ülkenin "milliyetçi" muhalefetinin lideriyim diyen Sayın Bahçeli dünyanın en önemli liderlerinin katıldığı bir zirvede ne yapıldığını sanıyor olabilir? Köpük partisi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.569 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.005 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma Meydanları doldurmazsan doldururlar 12 Nisan 2024 | 755 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar