Yine twitleri ikiye katladılar

FETÖ'nün, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 17-25 Aralık tezgâhına hazırlandığı günler... Dinlemeye takılan bir telefon görüşmesinde Fetullah Gülen'e rapor veren ve TUSKON...

FETÖ'nün, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 17-25 Aralık tezgâhına hazırlandığı günler...
Dinlemeye takılan bir telefon görüşmesinde Fetullah Gülen'e rapor veren ve TUSKON yetkilisi olduğu iddia edilen kişi şunları söylüyor:
"Peygamber Efendimiz sosyal medyada twitleri ikiye katlayın buyurdu; beraber buyurmuşsunuz hocam!"
Gülen'in yanıtı net: "Siz de öyle yapın!" Yani twitleri ikiye katlayın!
O günden sonra Twitter'daki dalgayı hatırlıyorsunuzdur. Her FETÖ'cü başka adlarla ve siyasi maskelerle onar hesap açıp sağa sola küfür etmeye, yalan haberler üretip yaymaya, insanları tehdit etmeye başladı.
FETÖ'cü olmadıklarını söyleyen siyasilerin bugün bile ağızlarından düşmeyen kimi argümanlar işte o trol kampanyasının ürünüdür.

*** 15 Temmuz'un ardından FETÖ'nün bu trol hesapları da uykuya daldı. Sahipleri deşifre olmamak, rollerine kripto olarak devam etmek için mola verdiler.
İşte 15 Temmuz'dan bugüne Twitter'daki hareketliliğin azalmasının, sistematik linç ve küfür kampanyalarının yavaşlamasının nedeni de buydu.
24 Haziran seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde "twitleri ikiye katlayın" kampanyasına yeniden start verildi. Bu kez de troller eliyle iktidarı Twitter'da "tamam"a erdireceklerine inanıyorlar...
Yine, yüzlerine AK Partili, CHP'li, Atatürkçü, Apo'cu, İslamcı maskesi takan FETÖ trol sürüsü sağa sola saldırıyor, ortamı manipüle ediyor...
Ama artık işleri önceki gibi kolay değil.
Vatandaş uyanık. Dün son olarak İyi Parti'nin iletişim sorumlusu bir şahsın FETÖ'den gözaltına alındığı ajanslara düştü.
Merak ediyorum, siyasilerin trolle abat olunmayacağını anlamaları için daha kaç ders almaları gerekiyor?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran sineması 15 Nisan 2024 | 339 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 565 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 625 Okunma Meydanları doldurmazsan doldururlar 12 Nisan 2024 | 748 Okunma Sabah’ın manşeti 10 Nisan 2024 | 551 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar