Yine seçimi ertelemeye çalışıyorlar!

Deprem haberini duyar duymaz aklına seçim düşen muhalefetten ardı ardına açıklamalar geliyor. İki hafta öncesine kadar iktidarı seçimleri öne çektiği (14 Mayıs) için eleştirenler, bu kez...

Deprem haberini duyar duymaz aklına seçim düşen muhalefetten ardı ardına açıklamalar geliyor.
İki hafta öncesine kadar iktidarı seçimleri öne çektiği (14 Mayıs) için eleştirenler, bu kez iktidarın depremin yaratacağı olumsuz hava nedeniyle seçimleri ertelemek istediği yönünde bir propagandaya başladılar.
İyi Partili Koray Aydın'ın depremin kritik saatlerinde Murat Yetkin'e, "İktidar buradan bir şamar yer" demesi bu ruh halinin özeti.
Ne var ki atılan tüm oltalara rağmen hükümet cephesinden bu yönde bir sinyal gelmedi. Kim konuşsa "İşimiz başımızdan aşkın, böyle bir gündemimiz yok" cevabını verdi.



Sonunda aradıkları malzemeyi yine "kullanışlı AKP'lilerin"...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 875 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 519 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar