Sen yine de öyle deme matruşka, meslektaşın o senin sonuçta!

Türkiye, bölgedeki meşruiyetini "dinci DAEŞ'le mücadele eden seküler savaşçılar" masalıyla sağlamaya çalışan YPG'yi sınırından güneye doğru sürüyor...

Tabiri caizse Suriye çöllerine doğru...
Dün de ABD Başkanı Trump, Suriye'den çekilme planında elini güçlendirecek ancak Pentagon'u da yeni arayışlara sürükleyeceği kesin "müjdeyi" verdi.
Başkan, DAEŞ'in lideri olduğu söylenen Ebubekir El Bağdadi'nin Türkiye'nin bilgisi dahilinde olan bir operasyonla ortadan kaldırıldığını açıkladı!
Bağdadi'nin kendisini ve üç çocuğunu öldürdüğünü söyleyen Trump operasyonu şu cümlelerle dünyaya duyurdu:
"Son anlarını tamamen korku içinde geçirdi... Bir köpek gibi öldü, bir korkak gibi öldü... Türkiye nereye gittiğimizi biliyordu, bazı topraklarında uçuş gerçekleştirdik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çok alçaktan çok hızlı uçuş gerçekleştirdik... Rusya da bize harika davrandı... Hava sahasını bize açtı."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM İstanbul’da ne kadar oy alacak? 27 Mart 2024 | 1.221 Okunma Moskova’daki katliam Gazze’deki soykırımı unutturdu 25 Mart 2024 | 480 Okunma Putin’i dünya savaşına kışkırtıyorlar 24 Mart 2024 | 611 Okunma Seçim sonrası Erdoğan’ın gündemi refah 23 Mart 2024 | 483 Okunma Kılıçdaroğlu’ndan para sayma görüntülerine ‘yorumsuz’ yorumu 22 Mart 2024 | 346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar