Seçim iki bayram arasına denk gelirse...

Gündemin tosbağa hızıyla aktığı bayram günleri çalışan meslektaşlarımızın imdadına yetişen en klişe haber konusu siyasilerin o gün ne yaptığıdır. Geyik arife gününden başlar...

Meclis'teki siyasi parti gruplarının kız istemeye gider gibi edasıyla birbirlerine yaptıkları ziyaretler. Çiçeğin ve "çikolatanın" sunumu sırasında verilen pozlar. Yapılan soğuk espriler her şeye rağmen izlenir.
Bu sene İstanbul seçimleri iki bayram arasına denk geldiği için mevzu sürdürülmeye daha müsait.
Ayrıntılara gelince...

***

Geçen senekinin aksine "Şeker Bayramınız kutlu olsun" mesajlarına CHP'li siyasiler bile ilgi göstermiyor. "Şeker Bayramınız mübarek olsun" türünden deneysel lüzumsuzluklara halen tek tük rastlansa da maşallah, "Ramazanlar", "Mübarekler" daha sık işitiliyor.
31 Mart öncesi hiç ortalıkta görünmediği halde Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını bizzat alan Canan Kaftancıoğlu bile bir günlüğüne "legaliteye" döndü.
Geçtiğimiz senelerde Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'yi "Atılmadık bir ramazan tebrik mesajı kalmıştı" tweetiyle protesto eden Canan Hanım bu bayram devrimciliğine ve sekülerliğine taş bastı... Yanına, bir oturuşta 4/1 domuz yediğinin fotoğraflarını instagramda paylaşmasını görgüsüzlüğüne mi yoksa ergenliğine mi vereceğimizi bilemediğimiz eşini de aldı... "Nice bayramlara" deyiverdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.312 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 975 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 789 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.607 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum