Seçim gelir geçer ama...

Bugün sandık başına gidiyoruz. Yaşadığımız kenti yönetsin diye belediye başkan adaylarından birini seçeceğiz. Seçmenler olarak aylardır omzumuza yüklenen gerginlikten yavaş yavaş kurtulacağız.

Evet, zaman alacak. Çünkü çok yüklendiler. Gerçeklik algımızı darmaduman ettiler. Bizleri gözümüzün gördüğüne, kulağımızın duyduğuna inanamaz hale getirdiler. Yalanı sıradanlaştırdılar.
Birey ve toplum olarak müştereklerimizi, ahlaki kabulleri, ilkeleri ayaklar altına aldılar. Öğrendik ki aşılmayacak sınır yokmuş bu cangılda. Güvenimizi, saygımızı çaldılar.
Dün seçime saatler kala eli daha yükselttiler. Karşı tarafta gördükleri bir siyasetçiye ailesi üzerinden saldırdılar.
Berat Albayrak'a yapılanlardan söz ediyorum. Bu kez dolar düşmeye başladığı için olsa gerek bel altına indiler.
Operasyonu, bu tarz itibar suikastlarına sistematik olarak zemin hazırlayan ekşi sözlük denen mecra üzerinden başlattılar.
Ellerinde ne somut bir delil ne de görgü tanığı olduğu halde bir kullanıcıya "Berat Albayrak teknede bir mankenle görülmüş" diye bir başlık açtırdılar. Sonra sosyal medyada elden ele yaydılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 382 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.174 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar