Sandıklar kurulsun, sayımı da gelsin Piri yapsın

"İçerden yürüyen" Kılıçdaroğlu'na Kandil ve Pensilvanya'dan sonra bir dış destek de Brüksel'den geldi. Avrupa Parlamentosu, Kılıçdaroğlu'nun 16 Nisan referandumunun iptali için AİHM'ye...

"İçerden yürüyen" Kılıçdaroğlu'na Kandil ve Pensilvanya'dan sonra bir dış destek de Brüksel'den geldi.
Avrupa Parlamentosu, Kılıçdaroğlu'nun 16 Nisan referandumunun iptali için AİHM'ye yaptığı başvurunun hemen ertesinde, Türkiye ile müzakerelerin dondurulması kararı aldı.
Raporu hazırlayan, ne kadar Türkiye düşmanı ve firari terörist varsa dostluğunu sergilediği bir kare fotoğraf çektirmiş olan Kati Piri.
Metinde yer alan gerekçeler ve talepler de, egemen bir devletin iç işlerine ve kalkınmasına müdahale anlamına geliyor.
Örneğin gerekçelerden biri 16 Nisan referandumu... Hadsizler, seçmenin demokratik ve meşru yollarla anayasa değişikliğine verdiği onayın çöpe atılmasını istiyor.
Yaptıklarının, Türkiye'de "çobanın oyuyla benimki bir mi" diyen, istedikleri yönde oy kullanmayan yoksul vatandaşları "çomar" diye küçümseyen faşistlerin tavrından farkı yok.
Raporun bir diğer dikkat çekici talebi ise, ciddi enerji açığı olan Türkiye'nin nükleer santral projesini durdurması.
Açıkça, nükleer enerjiye sahip pek çok Avrupa ülkesine hak olan bu avantajın Türk halkına lüks olduğunu söylüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.161 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar