San'at

Tartışmaların "odağındaki" kızın resmini görünce tanıyamadım. İsmini Google'da aratınca gençlik dizilerinde oynadığını öğrendim. Resimleri de vardı. Biri Gezi'de...

Tartışmaların "odağındaki" kızın resmini görünce tanıyamadım. İsmini Google'da aratınca gençlik dizilerinde oynadığını öğrendim. Resimleri de vardı. Biri Gezi'de çekilmiş olmalı. Devrilmiş bir siyasi parti aracının yanında zafer işareti yapan çelimsiz bir kız. Dikkatimi çeken bir başkası ise caps'ti.
Seçimlerin ardından Esad'ın fotoğrafını paylaşıp altına "koyduk mu" yazmıştı. Bir başka resim altı yazıda ise "Yıllarca Diyarbakırlı olduğumu gizledim" falan yazıyordu.
Şimdiki mevzu ise "oruç tutmuyoruz diye saldırıya uğradık" şeklindeki twitiydi.
Söylediğine göre çalıştığı film setine "yobazlar" saldırmış ve hatta üzerlerine mermer atmıştı.
Bu iddiası üzerine Twitter'da trends topic listesine (çok konuşulanlar) girmişti.
Kimi ünlü isimler kendisine destek verirken, kimileri de yalan söylediğini savunuyordu.
Derken bir sitede genç oyuncuyla aynı sette bulunan birinin konuya açıklık getiren yazısını okudum. "bi s.k bilmeden sadece ideolojisinin peşinde yaygara koparmak için hazır bekleyenler" başlığı altındaki yazıda şunlar yazıyordu: 
"Olayı anlatayım. Otatepe'de bir sokakta çekim yapan ekibe, çekim yaptıkları mekanın yan tarafında bulunan apartmandan bir adam balkona çıkıp bağırmaya başladı. 'Sabahtan beri bu ne gürültü evimde yatıp uyuyamadım.
Orada çalışıyorsunuz oraya para veriyorsunuz ama benim alanımda para vermeden çalışıyorsunuz.
Kalkın, gidin buradan, aşağı inersem kötü olur, para vermeden bi şey yapmadan iş yapıyorsunuz, bu hale bak herkesin ağzında sigara, oruca saygı yok." 
Keşke amcaya biraz "işgaliye parası" verseydiniz de konu kapansaydı. Zira anlaşıldığı üzere oruç konusu epeyce taliymiş beyefendi için. Ama hiç olur mu, fırsat ayağa gelmiş, bir taşla iki kuş. Hem ucuza set işi hem de muhtemelen kimsenin izlemeyeceği b sınıfı bir"eser" için görülmemiş reklam yaptınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 540 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.174 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar