Paylaşılamayan geri zekâlılık

Bir panelde gaza gelip 16 Nisan referandumunda "evet" diyecek seçmeni Yunan askerleri gibi İzmir'den denize dökeceklerini söyleyen CHP Konya vekili Hüsnü Bozkurt'a tepkiler çığ gibi.Ama kuşkusuz siyaset tarihine geçen...

Bir panelde gaza gelip 16 Nisan referandumunda "evet" diyecek seçmeni Yunan askerleri gibi İzmir'den denize dökeceklerini söyleyen CHP Konya vekili Hüsnü Bozkurt'a tepkiler çığ gibi.
Ama kuşkusuz siyaset tarihine geçen çıkışı, Hüsnü Bey'e "Yahu sen geri zekâlı mısın" diye sorarak Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.
7 Ağustos'ta Yenikapı'da kınamaya gittiği 15 Temmuz için şimdi "kontrollü darbe" diyerek çok da üstün zekâlı olmadığını bir kez daha ortaya koyan Kılıçdaroğlu bile skandala kayıtsız kalamadı.
Kemal Bey, Konya vekilinin sözlerini tasvip etmediğini belirtti.
Tüm bunlar yaşanırken dün Hüsnü Bey'in Twitter hesabından atılan bir mesaj sosyal medyada epey yankılandı.
Zira skandal vekilin hesabına girenler "Evet geri zekâlıyım" notuyla karşılaştılar.
Seçmeni eğer istediği oyu vermezse denize dökmekle tehdit edebilen bir siyasinin pekâlâ böyle bir itirafta da bulunabileceğini düşünenler zaten şaşırmamıştı... Ama çok geçmeden olay aydınlandı.
O kadar da değildi, Hüsnü Bey'in Twitter hesabı hack'lenmişti, o kadardı.
Evet, son günlerde partiyi, her ne kadar hayırları artırmasa ve aklı başında CHP'li seçmeni utandırsa da, gündemde tutmayı başaran Genel Merkez bir alkışı hak ediyor.
Zira bugüne değin CHP'nin hiçbir yönetimi, "geri zekâlı" yaftası yemeyi göze alarak muhalefet çıtasını bu seviyeye indirmeye cesaret edememişti.
"CHP referanduma 12 gün kala çalışmıyor" diyenler utansın.
Adamlar daha ne yapsın.
Yüklenmeyin artık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.160 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar