Ne aceleniz var, biraz daha bekleseydiniz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçen salı grupta 2007'de yaşanan bir olayı anlattı. Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın o günlerde, içinde 15 bin Fetullahçı subaya...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçen salı grupta 2007'de yaşanan bir olayı anlattı. Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın o günlerde, içinde 15 bin Fetullahçı subaya dair ayrıntılı bilgileri içeren bir flaş diski Genelkurmay'a verdiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu, 2009'da dosyayı kapatan isimlerden birinin, 15 Temmuz darbe girişiminin 'bir numarası' olarak gösterilen Akın Öztürk olduğunu da kaydetti. 2007'deki bu olayla ilgili konuşan Özkan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini doğruladı. Diski dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı İlker Başbuğ'a bizzat verdiğini söyledi. Şimdi herkes aynı soruları soruyor:
1- Özkan geçtiğimiz günlerde "ismini hatırlamadığı bir hakemden" aldığını söylediği diski niçin sadece askere verdi? Savcılığa ve basına neden vermedi?
2- "Flash belleğin incelenmek üzere Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na gönderilmesi sağlanmıştır" diyen Başbuğ, olayın yargıya ve hükümete iletilip iletilmediğinin takipçisi oldu mu?
3- İstanbul Başsavcılığı çağırmasa Özkan söz konusu flaş diski savcılığa verecek miydi?
4- Bu neyin rahatlığı?

***

Terim iyi ki kovulmamış

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Alaçatı'da karıştığı kavganın ardından beklenen adımı attı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören "Fatih Terim, Türkiye Futbol Direktörlüğü'nü bıraktı. Karşılıklı anlaşarak görevden ayrıldı" açıklamasını yaptı.
Ancak basına yansıyan bilgilere göre Terim istifası karşılığında bir yıllık maaşı olan 3.5 milyon euro para alacak.
Terim iyi ki kovulmamış, yoksa Federasyon ödeyeceği tazminatla batardı herhalde.

***

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 499 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.174 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar