Müdahale etmesek asıl darbe yurtdışından gelecek!

Dünkü "FETÖ ve PKK ile mücadeleyi içeride kazandık dışarıda kaybediyoruz" başlıklı yazıma çok sayıda geri dönüş oldu.Ne var ki eleştiriler üzerine yetkililerden aldığım...

Dünkü "FETÖ ve PKK ile mücadeleyi içeride kazandık dışarıda kaybediyoruz" başlıklı yazıma çok sayıda geri dönüş oldu.
Ne var ki eleştiriler üzerine yetkililerden aldığım telefonlarda, FETÖ'cü ve PKK'lı teröristlerin yurtdışındaki manipülasyonlarına karşı "rutin dışı" bir tepkiye rastlayamadım.
Evet makaleler yazılmış, görüşmeler yapılmış. Ne var ki bahsettiğim şey dışarıda sınırsız para ve insan kaynağıyla çalışan FETÖ'cülerin "adanmışlığına" denk bir mücadele performansının izlenmesi gerektiği.
Çünkü yurtdışı kamuoyunda hava tahmin ettiğinizden katbekat fazla Türkiye aleyhinde.
Yabancı televizyonların ve gazetelerin yayınlarında, Türkiye karşıtı FETÖ'cüler, PKK'lılar ya da "düşmanımın dostu" diyerek bu çetelere destek olan "solcular" utanılası bir yalan kampanyası yürütüyorlar.
Darbeci terör lobisi, kendi perspektiflerine zaten teşne olan Avrupalı siyasilerin, STK'ların ve akademinin her etkinliğine mutlaka bir temsilci gönderiyor.
Çoğu zaman da karşılarında Türkiye yanlısı, gerçekleri savunacak bir tek resmi ya da sivil yetkili bile olmuyor. Bu mücadeleye bireysel olarak giren yurtseverler de arkalarında Türk devletinin desteğini hissetmedikleri için "mahalle baskısına" dayanamayarak pes ediyorlar.
Ben bu işin arkasını bırakmamaya kararlıyım. Darbecilere ve teröre karşı kazandığımız başarıyı yurtdışında kaybetmemek için de hepinizi yaratıcı fikirlerinizle birlikte bekliyorum.
Çünkü 15 Temmuz'da püskürttüğümüz darbenin daha etkilisi şimdi yurtdışında pişiriliyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran sineması 15 Nisan 2024 | 941 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 570 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 628 Okunma Meydanları doldurmazsan doldururlar 12 Nisan 2024 | 750 Okunma Sabah’ın manşeti 10 Nisan 2024 | 551 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar