Kim korkar Adil Öksüz’ün yakalanmasından?

15 Temmuz'un askeri darbesinin kilit isimlerinden Adil Öksüz o gece yakalanmasına rağmen serbest bırakıldı. Bu skandalın altına imza atan eski hâkim Çetin Sönmez FETÖ itirafçısı oldu. Ancak Öksüz'ü...

15 Temmuz'un askeri darbesinin kilit isimlerinden Adil Öksüz o gece yakalanmasına rağmen serbest bırakıldı. Bu skandalın altına imza atan eski hâkim Çetin Sönmez FETÖ itirafçısı oldu. Ancak Öksüz'ü bu nedenle değil, "hukuki gerekçelerle" bıraktığını söyledi... Yersek.
O gün bugündür Öksüz'ün nerede olduğuna dair çok çeşitli spekülasyonlar yapıldı. Muhtemeldir devlet, yabancı bir ülkede olduğu sanılan Öksüz'ün kuyruğunu yakaladı.
Dün Sözcü gazetesinin manşetiyle Öksüz konusu yeniden gündeme geldi.
İyi Parti (İP) Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın sözlerini manşetine taşıyan gazetede şu ifadeler ye aldı:
"Seçime 15 gün kala Adil Öksüz'ü yakalayıp iftira attıracaklar!"
Evet, Saygı Öztürk'e konuşan Aydın'ın açıklaması adeta itiraf gibi...
Peki, İP Adil Öksüz'ün yakalanmasında niçin kaygılanır hale geldi? Ya da şöyle soralım; neyin önünü almaya çalışıyorlar?
Muhtemelen, partilerinin iletişim Sorumlusu Kerim Çoraklık'ın geçtiğimiz günlerde FETÖ soruşturmasından gözaltına alınması paniklemelerine neden oldu. Zira günlerdir konuyla günlerdir partide ağzını açan yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 1.585 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.598 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.005 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar