Kılıçdaroğlu mu İmamoğlu mu?

8 Ekim İstanbul İl Kongresi'nde Ekrem İmamoğlu'nun en yüksek oyla kurultay delegesi seçilmesi partideki "değişimcileri" yüreklendirmişti. Kulislerde, İmamoğlu ekibinin "tamamen duygusal" tekliflerle...

8 Ekim İstanbul İl Kongresi'nde Ekrem İmamoğlu'nun en yüksek oyla kurultay delegesi seçilmesi partideki "değişimcileri" yüreklendirmişti. Kulislerde, İmamoğlu ekibinin "tamamen duygusal" tekliflerle Kılıçdaroğlu'nun delegelerine karşı yoğun bir ikna faaliyeti yürüttükleri konuşuluyordu. Hâliyle "sürpriz" bekleyenler az değil.
Bugün CHP'nin kurultayı var. Akşama kim ne kadar yol almış ortaya çıkacak.
Seçimlerin hemen ardından Kılıçdaroğlu'nu devirmek için harekete geçen İmamoğlu ekibinin skype toplantıları afişe olunca, "Kemal Bey bu ekibi çiğ çiğ yer" diye yazmıştım.
Evet, seçimlerden sonra CHP'ye oy vermiş arkadaşlarımdan bana da Kemal Bey'i tiye alan caps'ler geliyor. Ne var ki Kılıçdaroğlu'na karşı tabanda oluşan yoğun tepkiye rağmen hâlâ aynı görüşteyim.



Partiye yakın kaynaklardan edindiğim bilgiye göre de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 591 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 471 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 514 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.797 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar