Kılıçdaroğlu CHP’ye yakışmıyor

Dün Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlerken kulaklarıma inanamadım. Aynen şunları söyledi:"Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış durumda, o da...

Dün Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlerken kulaklarıma inanamadım. Aynen şunları söyledi:
"Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış durumda, o da konuşmuyor!"
İnsan yazarken bile utanıyor ama bahsettiği Bakan, Sema Ramazanoğlu. Bir kadın.
Düşünebiliyor musunuz milyonlarca seçmenin umutları üzerinde oturan bir ana muhalefet lideri ilk kez bu denli yaygın şekilde gündeme geliyor; onda da konu, bir kadın siyasetçiye Cemaat'in küfür kalıplarıyla hakaret etmesi.
Bu saatten sonra Kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkan her sözün, uzunca bir süre bu büyük ayıbının gölgesinde kalacağına şüphe yok. Üstelik sadece onun değil, onun bu tavrına sessiz kalan CHP yönetiminin de...
Peki, yaşını başını almış bir siyasi nasıl olur da kendisinin ve temsil ettiği partinin seviyesini bu denli düşürecek hale gelir?
Bilemiyorum, Deniz Baykal'a yapılan kaset komplosuyla CHP'nin başına geldiği 2010 yılından beri girdiği altı seçimi de kaybetmeyi başarmanın yükü onu hata yapmaya itiyor olabilir.
Belki de iddia edildiği gibi yalnızca misyonunu yerine getiriyordur Kılıçdaroğlu. Amacı, ülkeyi gergin bir zeminde kutuplaşmış halde tutarak siyaseti meşgul etmek, böylece Türkiye'yi bölgesel çıkarları peşinde koşmaktan alıkoymaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 141 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.164 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar