Kemal Bey seviliyorsunuz

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "16 Nisan'da mutlaka hayır demeliyiz" dediği 18 maddelik referandum metnini okumadığının ortaya çıkması çeşitli veçheleriyle tartışılmaya devam ediyor.Biliyorum, Kemal...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "16 Nisan'da mutlaka hayır demeliyiz" dediği 18 maddelik referandum metnini okumadığının ortaya çıkması çeşitli veçheleriyle tartışılmaya devam ediyor.
Biliyorum, Kemal Bey'in kendi sesinden dinlemeniz kadar tat vermez. İsteyenler Google'a "Kılıçdaroğlu gaf" yazınca karşılarına çıkan playlist'ten son eserini de dinleyebilirler. Ama biz radyodaki konuşmasını bir kez daha hatırlayalım:
"Yeni modeli kurduk, halk seçti cumhurbaşkanını. Başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka bir partinin başkanı, Başbakan ayrı bir partinin başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak. Niye bunu söylemiyorlar millete! Neden bu anlatılmıyor millete!"
Kendinize gelebildiyseniz devam edelim.
Evet, gördüğünüz gibi Kılıçdaroğlu hiçbir "doğru anlaşılmaya" fırsat vermeyecek netlikte konuşmuş yine.
Kimileri ülkenin ana muhalefet liderinin referandumda evet çıkarsa başbakanlıkla cumhurbaşkanlığının birleşeceğini bilmemesini gaf olarak yorumluyor.
Bu skandala "gaf" diyenlerin saf olduğunu iddia edenlerse "Kemal Bey'in gerçekliği bu" diyorlar, "Ortada bir hata falan yok. Ne biliyorsa onu söyledi."
Ama bence Kemal Bey'e yine çok yükleniliyor, arada yine o eziliyor.
Kendisi de açıkladı, "Ben başka bir şey söylemek istemiştim, ama öyle söylemişim işte" şeklinde izah etti durumu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.500 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.357 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 980 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 789 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar