İstanbul’un adayı kim olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gazetecilere pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı adaylarını açıklayacaklarını söyledi. AK Parti siyasi geleneğinde görevlere talip olmak pek hoş...

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gazetecilere pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı adaylarını açıklayacaklarını söyledi.
AK Parti siyasi geleneğinde görevlere talip olmak pek hoş karşılanmadığı için adaylar açıktan bir kampanya süreci yürütmüyor. Bu da adaylarını açıklamayı önümüzdeki haftaya erteleyen muhalefetteki gibi bir kavga gürültü ortamı yaratmıyor.



Elbette bu durum AK Partili adayların kulis yürütmedikleri anlamına gelmiyor. Ve hepimizin bildiği üzere çoğu zaman bu kulisler adayları yaratıyor.
Son düzlüğe girerken basında üç isim öne çıkıyor, diğer olasılıkların artık adı geçmiyor.
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önde gibi.
Ardından AK Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili Tevfik Göksu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 710 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 514 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar