Her zaman olduğu gibi hedef Türkiye

Komplo teorilerinin, siyasi husumet gözünü kör etmiş muhterislerin ve "yandaş medyanın" kindarlarının dediğine bakmayın siz.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin'deki gezi...

Komplo teorilerinin, siyasi husumet gözünü kör etmiş muhterislerin ve "yandaş medyanın" kindarlarının dediğine bakmayın siz.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin'deki gezi güzergâhını koruyan güvenlik görevlileriyle teröristler arasında çıkan çatışma elbette ki bir rastlantı değil. Doğrudan Kılıçdaroğlu'na kastedildi!
Çünkü 15 Temmuz darbe girişimin ardından 7 Ağustos'ta Yenikapı'da yaratılan birlik ve beraberlik ruhu, FETÖ, PKK ve IŞİD gibi yapıları idare edenleri rahatsız etti.
İstiyorlar ki MHP de, CHP de "siyasal iktidara değil, Türkiye'ye muhalefet çizgisine" geri dönsün.
79 milyonun müştereki olan ulusal güvenlik ve demokrasi muhalefet konusu yapılsın.
Başbakan Binali Yıldırım kritik süreçlerin ardından Kemal Bey ve Devlet Bey ile birlikte kameraların karşısına geçmesin, istişare yapmasın.
Ne var ki FETÖ'cüler, PKK'lılar ve epey zamandır bu çetelere ilişmiş sol çevreler hariç dün gerek siyasette, gerekse sosyal medyada verilen tepkiler açıkça gösteriyor ki provokasyon zemini yok.
Vatandaş oynanan oyunu tüm çıplaklığıyla görüyor. Ancak vazgeçemeyecekler.Etnik ve dini farklıklarımızı kaşıyacaklar.
Birlik perspektifini sahiplenen yurtsever siyasilere, gazetecilere, kanaat önderlerine yönelik sansasyonel eylemlere soyunacaklar.
Antep'te olduğu gibi, toplumun sinir uçlarını kaşıyan, "kurban ve fail arasındaki karşıtlığın kafa karıştırdığı" bulanık katliamlara kalkışacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.309 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 974 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 789 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.607 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar