Hamas adına eylem üstlenen kahramanlar

İsrail bir aydır 7 Ekim saldırısında sivillerin hedef alındığını söyleyerek Filistin'de günde 300'den fazla sivili öldürüyor. Geçtiğimiz gün de operasyonlara devam etmek için "İşte...

İsrail bir aydır 7 Ekim saldırısında sivillerin hedef alındığını söyleyerek Filistin'de günde 300'den fazla sivili öldürüyor.
Geçtiğimiz gün de operasyonlara devam etmek için "İşte Filistinlilerin gaddarlığı" diyerek 7 Ekim saldırısına dair yeni drone görüntüleri paylaştılar.
Videoda, baskına uğrayan Nova Müzik Festivali alanında yanmış, parçalanmış yüzlerce otomobil görünüyor.
Sanki atom bombası atılmış.
Ne var ki tüm uzmanlar, otomatik tüfeklerle ve bombalarla baskın yaptıkları söylenen Hamaslıların böyle bir yıkıma yol açmalarının mümkün olmadığı görüşünde.



Evet kabul gören "festival baskını" hikâyesinde ciddi bir manipülasyon olduğu açık. Bize anlatıldığı, Batı basınında işlendiği gibi olmadığı kesin.
Her gün ölülere ve kaçırmalara dair yeni bir sayı telaffuz ediliyor. Öldü...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 376 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 470 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 512 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.240 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar