Halkınızdan utanmıyorsanız bari Çipras’tan utanın

Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok'un bugünkü (07.10.2022)''Halkınızdan utanmıyorsanız bari Çipras’tan utanın'' başlıklı yazısı.

Doğu Akdeniz'deki dev enerji rezervlerine çökecekler. Birileri hala "Ukrayna'ya lojistik destek amaçlı olabilir" diye geveleyedursun, açık yığınak yapıyorlar.
ABD Güney Kıbrıs'a silah ambargosunu kaldırıyor...
Yunanistan uluslararası hukuku çiğneyerek adaları ABD silahlarıyla donatıyor...
Böyle bir ortamda KKTC'nin CTP'li milletvekili Doğuş Derya kürsüye çıkıp Türkiye'yi gömüyor.
"Bar kavgalarında insanların öldürüldüğü, çocukların taciz edildiği Türkiye'de saraylar var ama sosyal devlet yok" türünden cümlelerle yüzüne vurmuş kinini kusuyor.

Ülkesinin tanınması için çırpınan, dünyaya çağrı yapan Türkiye Cumhurbaşkanı'na da "KKTC'yi önce siz tanıyın" diyebiliyor.
İnsan "bu nefretin sebebi acaba nedir" diye merak ediyor...
Türkiye AB adaylığı gibi pek çok konuda önüne engel olarak konulmasına karşın KKTC'nin yanında durmayı ulusal bir tavır olarak sahipleniyor. Bedel ödedi, ödüyor.
Bizler de ana vatanın bir parçası gördüğümüz KKTC'ye gidip askerlik yapıyoruz.
Suyundan tutun da bu vekilin maaşına kadar adanın ihtiyaçlarının karşılanması için her türlü desteği seve seve yapıyoruz.
İki ayrı devlet olmamıza karşın, kaderimizi bir gördüğümüz dostlarımız için elimizden gelen bu.
Anlıyorum, buradaki ecnebi aşığı komplekslilerin, mandacıların muadilisiniz...
Cehennem gibi tarif ettiğiniz Türkiye'de üniversite okuduğunuz halde yakın tarihinizden bile bihabersiniz... ABD kuklası Yunanistan adaya çökerse refaha ereceğinizi sanıyorsunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM İstanbul’da ne kadar oy alacak? 27 Mart 2024 | 1.208 Okunma Moskova’daki katliam Gazze’deki soykırımı unutturdu 25 Mart 2024 | 480 Okunma Putin’i dünya savaşına kışkırtıyorlar 24 Mart 2024 | 611 Okunma Seçim sonrası Erdoğan’ın gündemi refah 23 Mart 2024 | 483 Okunma Kılıçdaroğlu’ndan para sayma görüntülerine ‘yorumsuz’ yorumu 22 Mart 2024 | 346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar