Gülşen meselesini çok ciddiye alıyoruz

Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok'un bugünkü (26.08.2022)''Gülşen meselesini çok ciddiye alıyoruz'' başlıklı yazısı.

Kime sorsan en önemli sorun olarak ekonomiyi işaret ediyor, enflasyondan yakınıyor...
Eurosu yıllar sonra doların altına düşen, liberalizmin başkentlerinde piyasaya narhlar koyan Avrupa gazsız bir kara kışa hazırlanırken, Türkiye'nin hazırlıklarını merak ediyor...
Doları dünyada rezerv para olan ABD'nin bile resesyona sürüklendiği, coğrafyamızda sınırların değiştiği bir ortamda Türkiye'nin rotasını nasıl tutturacağını tartışıyor.
Ama sosyal medyaya, reytinglere, "tıklara" bakılırsa ülkenin birinci gündemi, sahne kıyafetleriyle ilgili saçma sapan bir tartışma üzerinden reklam yapan şarkıcı Gülşen.,

Bildiğiniz gibi, birileri oltaya gelip şarkıcının kıyafetlerini müstehcen bulduğunu söyledikçe o da don külot kostümlerle sahneye fırlıyor. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan'la falan atışıyor.
Çarşamba gecesi de Gülşen'in sahnede yaptığı bir konuşma sosyal medyada yayıldı.
Görüntünün ne zaman çekildiğini bilmiyoruz. Konuşmanın başı sonu da yok ama kayıtta şarkıcının ağzından şu sözler dökülüyor:
"İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor."
Çarşı karıştı tabii...
Pek çoğunuz bana kızacak biliyorum ama söylemesem çatlarım...
Gülşen kimdir Allah aşkına?
B sınıfı eller havaya müziğiyle tanıdığımız, "sorduk mu" dedirten özel hayat ifşalarıyla şöhret yapan yerel bir pop figürünü çok ciddiye almıyor musunuz?
Ya da şöyle sorayım...
Ağzından çıkanı kulağı duymayacak haldeki bu dengesiz, size iltifat etse sevinecek miydiniz? Ayrıca savcıların anında harekete geçmesi ve sabahında polisin Gülşen'in kapısına dayanması, ardından da tutuklanması çok aşırı bir refleks değil mi?
"Bırakalım her önüne gelen insanlara hakaret etsin o zaman" mı diyorsunuz?
İyi de zaten ediyor... Medyadan siyasete Gülşen'in nefret dolu, özcü, faşizan söylemi çok popüler.
Yalnızca dindar insanlara karşı değil... "Çomar" dedikleri Anadolulara, "ayak takımı" gördükleri yoksullara, "Barzo" dedikleri Kürtlere, tehcire tabi tutulmasını istedikleri mültecilere ne hakaretler edildiğini duymuyor musunuz?
Kaldı ki hiçbir sonuç vermeyeceği aşikâr soruşturma süreçleri, reklam kokan hareketlere tenezzül eden bu şöhret budalalarının ve kamuoyunu gerçek gündeminden uzaklaştırıp oyalamak isteyen sığ muhalefetin ekmeğine yağ sürüyor.
Bu cahil, şımarık ilgi müptelalarına bir ders vermek istiyorsanız onlara hak ettiklerini verin, kafa bulup yok sayın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.772 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.012 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 791 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.191 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar