Fransa’dakiler Müslüman da Filistin’dekiler böcek mi İvo Bey?

Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok’un bugünkü (20.04.2022)''Fransa’dakiler Müslüman da Filistin’dekiler böcek mi İvo Bey?’’ başlıklı yazısı.

Bir arkadaşım, muhalefet yandaşı Şalom'un siyonist "Baş" yazarının Fransa seçimleriyle ilgili yazım üzerine söylediklerini göndermiş...
Hey, bu dil, üslup senin değil demeyin.
Haklısınız.
Ne var ki bir tartışmada ağzını bozan, muhatabını yaftalayan terbiyesize misliyle cevap vermek haktır...
Hatta ben ve gazetem hakkında yazdığı şu satırlardan ötürü İvo Molinas gibi "iddialılara" lazımdır da:
"İktidar yandaşı Sabah yazarı, İslam karşıtı aşırı sağcı Le Pen'in kazanması için dua ediyor! İslam karşıtı olursa olsun önemliolan Avrupa karşıtlığı ve tabii ki demokrasi düşmanlığı. Kimya iyice bozulmuş..."
Arkadaş, kocaman adamsın, gazete yönetiyormuşsun... Macron'un hayrındansa Le Pen'in şerri dediğim yazımdaki tezleri eleştirmek varken bu kalıplarla, önyargılarla kurulmuş cümlelere ne gerek var?

Madem dilin, düzeyin bu, alışmışsın cevap almamaya, pekâlâ sana uyacağım...
Beni yeri gelince eleştirdiğim ama bunu kompleks meselesi yapmadığım iktidarın yandaşı ilan etmişsin ya... Şöyle bir sayfana baktım...
CHP'li belediye trolünden hallice paylaşımlar yapan bir adam çıktı karşıma.
Ayrıca İslam'ı önemsemeyen bir demokrasi düşmanıolduğumu nasıl böyle rahat rahat söylersin?
Yoksa sadece şark kurnazı mısın?
İsrail ile Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin düzelmesi gerektiğini savunduğum için, tıpkı senin şimdi yaptığın gibi saldıran "İslamcılara" mı göz kırpıyorsun?
Senin ve simetrindeki mahallede duran yobazları umursayacak olsaydım, kızdığın yazıyı yazar mıydım sence?
Le Pen ülkedeki ötekilere, Paris sokaklarında AB polisine sarı yelekli kadınların ellerini koparttıran Macron'dan fazla ne yapabilir ki diye sorabilir miydim?
Sen böyle sorular sorabiliyor musun mesela İvo Bey?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM İstanbul’da ne kadar oy alacak? 27 Mart 2024 | 1.161 Okunma Moskova’daki katliam Gazze’deki soykırımı unutturdu 25 Mart 2024 | 480 Okunma Putin’i dünya savaşına kışkırtıyorlar 24 Mart 2024 | 611 Okunma Seçim sonrası Erdoğan’ın gündemi refah 23 Mart 2024 | 483 Okunma Kılıçdaroğlu’ndan para sayma görüntülerine ‘yorumsuz’ yorumu 22 Mart 2024 | 346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar