Dişlerini sıkarak her şey çok güzel olacak demek

Geçen gece Cem Küçük'ün "Ekrem İmamoğlu Nagehan'ın tüm sorularını taca atıyor" twiti önüme düştü. Cem'in Nagehan Alçı'ya iltimas geçeceğini tahmin ediyordum ama yine de TV'yi açıp programı başa aldım...

İzlemeye koyuldum.
Evet, İmamoğlu her zaman olduğu gibi soruları yine taca atıyordu. Ama yayın boyunca İmamoğlu'na sorulmuş ciddi, zor bir soru da görmedim.
Hatta bir ara İmamoğlu Nagehan'ın iltifatlarından bunalarak (kendisine faydasının olmadığını düşünüyor olmalı) "Ben bundan sonra sizinle program yapayım bari" diye espriler yaptı.
Tabii Sözcü'den Deniz Zeyrek'in "İstanbul'daki israfı azaltarak elde edeceğiniz gelirle neler yapacaksınız Sayın Başkan" türünden terletici sorularını ve "Ama Binali Yıldırım'a böyle yüklenilmiyor" şeklindeki sitemlerini saymazsak!

***

Hakkını yemeyeyim. Programın moderatörü Didem Yılmaz'ın "Arkadaşlar soru sorun tartışmayın" uyarılarını sık tekrarladığı programda kayda değer tek hamle sanırım Habertürk yazarı Mehmet Akif Ersoy'dan geldi.
Zaten programda hâlâ bu soru üzerinden tartışılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM İstanbul’da ne kadar oy alacak? 27 Mart 2024 | 1.215 Okunma Moskova’daki katliam Gazze’deki soykırımı unutturdu 25 Mart 2024 | 480 Okunma Putin’i dünya savaşına kışkırtıyorlar 24 Mart 2024 | 611 Okunma Seçim sonrası Erdoğan’ın gündemi refah 23 Mart 2024 | 483 Okunma Kılıçdaroğlu’ndan para sayma görüntülerine ‘yorumsuz’ yorumu 22 Mart 2024 | 346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar