Desinler değişemem

Yurttan sesler korosu yine "Durun, vurmayın" diye bağırıyor! Kimin adına olacak, Tabii ki teröristler için.Zaten Türkiye ne zaman terörün üzerine yürüse bunlar devreye girer. Eskiden hükümetler ekonomimiz ve savunma...

Yurttan sesler korosu yine "Durun, vurmayın" diye bağırıyor! Kimin adına olacak, Tabii ki teröristler için.
Zaten Türkiye ne zaman terörün üzerine yürüse bunlar devreye girer. Eskiden hükümetler ekonomimiz ve savunma kapasitemiz şimdiki gibi güçlü olmadığı için de bunlara boyun eğerdi.
Şimdi ise tablo değişti. Örneğin Sur'da terörün inine girecekken, bu koro yine eski ezgilerini mırıldanmaya başlamıştı. Onlarca sivili katlettiği terör saldırılarının ardından bile PKK ile "diplomatik ilişkilerine" ara vermeyenler, bir anda "insan haklarını" hatırlamışlardı.
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan iç politikadaki terörle mücadele perspektifini komplekssiz bir şekilde dışarıda da savunmasaydı bugün durum çok farklı olurdu. Yani 90'larda olduğu gibi operasyonlara ara verilir, Sur ve diğer mahallerdeki Kürtler devlet eliyle PKK terörüne teslim edilirdi.
Çok şükür öyle olmadı.
Bazen kulaklarınızı tıkayıp "ne derler" diye düşünmeden hakkaniyetli davranmak, cesur olmak gerek.
Çünkü siyaset çoğu zaman pratikten örgütlenir.
***

BEKRİ BEYİMİZİ ÜZDÜNÜZ

"Zaten sizin darbe marbe yapmayacağınızı biliyorduk...
'Yapacağız' deseniz, bir tek inanan çıkmaz..."
Yok, bu sitem platonik aşkından karşılık bulamayan bir ergenin subliminal Twitter mesajı değil.
Bizim Bekir Bey var ya hani.
Sözcü'nün namı-diğer Pako'su. İşte o bey'fendi TSK'nın darbe iddialarını yalanladığı bildirisine içerlemiş de biraz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.727 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.001 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 790 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.191 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar