Dedesi babası Selanik göçmeni olmayan mı kaldı aramızda?

Ekrem İmamoğlu, AK Partili Tevfik Göksu'nun, Karadenizli (Trabzon) olmasından ötürü kendisine "Pontuslu," "Rum" iması yaptığı konusunda ısrarcı...

Bu iddiasını son olarak Ahmet Hakan'ın programında kavga etmek pahasına ısrarla savundu. "Ben Göksu'nun konuşmasında söylediğiniz gibi bir ima görmedim" diyen Hakan'ı yancılık hatta yalancılıkla itham etti.
Keşke Ahmet daha profesyonel davranıp, "peki bir daha beraber izleriz" dediği, konusu açılacağı dünden belli olan Göksu'nun vidosunu programdan önce hazır etseydi. Ya da programının rejisi biraz hızlı olup anında videoyu ekrana getirebilseydi.
Böylece Ahmet'in daha sonra köşesinde yazdığı "Programın ardından İmamoğlu ile birlikte görüntüyü izledik. Benim dediğim gibi, Göksu'nun konuşmasında böyle bir ima yoktu" satırlarına hep birlikte canlı canlı şahitlik ederdik.
Acaba Ekrem Bey az mı sinirlendi yoksa çok mu?

***

Derdim İmamoğlu'nun günde üç dört kez yalanlanan iddialarından birini daha deşifre etmek değil.
İnsanların etnik kimliği üzere yapılan tartışmaların yakınından bile geçmeyeceğimi de bilirsiniz.
Ama bence Ekrem Bey de mevzuu fazla uzatmamalı. Bu tavsiyemi değerlendirmesi birkaç açıdan lehine olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.297 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 974 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 788 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.607 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar