Cumhurbaşkanı konuşmasa kimse ağzını açmıyor

İlk kez "Sokağa çıkmayın" dedi.

Startı, ülkedeki "solcuların", "enternasyonalistlerin" oyunu alan ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu verdi.


Suriyelilere yönelik seve seve tehcir planını açıkladı.


Ardından CHP'li Bolu Beyi, Nazilere rahmet okuttu.


Millet İttifakı'nın diğer bileşeni İYİ Parti zaten teşne olduğu bu ırkçı kampanyaya tam destek verdi... Genel başkanları, milletvekilleri nerede, ne zaman, kim tarafından çekildiği belli olmayan birtakım kışkırtıcı videolar üzerinden yabancı düşmanlığını körüklediler.


Nerede bir ateş varsa benzini alıp koşan muhalefete "iliştirilmiş" gazeteciler, "nihai çözüm"leriyle nam salan tiplerle kışkırtıcı yayınlara başladılar.

Hatta bir tanesi, yolda yürürken düştüğü için sığınmacıları suçlayıp "Ya ben birini döveceğim ya onlar beni" diye hedef göstermenin dibine vuruyordu.

Sonunda başardılar...


Elinde tuzluk almış bekleyen "iyi niyetli" kullanışlı aptalları, kentler karışsa da yolumuzu bulsak diye fırsat kollayan kriminalleri, lümpenleri harekete geçirdiler.


Bir genç hayatını kaybetti.

...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 6 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.595 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.005 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar