CHP’de FETÖ kavgası mı?

Dün Atatürk'ün Balıkesir'in Bandırma ilçesine gelişinin 91'inci yıldönümüydü."Eee" demeyin devamı da var. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Atatürk Anıtı'nda yapılan törene...

Dün Atatürk'ün Balıkesir'in Bandırma ilçesine gelişinin 91'inci yıldönümüydü.
"Eee" demeyin devamı da var. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Atatürk Anıtı'nda yapılan törene gönderilen üzerinde "Kemal Kılıçdaroğlu/ CHP Genel Başkanı" yazılı çelenk, CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay tarafından "bilgileri dışında yollandığı" gerekçesiyle alandan uzaklaştırıldı.
Evet, bence de şaşırtıcı.
Düşünün, mesela Binali Yıldırım AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla Fatih'teki resmi bir etkinliğe çelenk gönderiyor ve partisinin ilçe başkanı "bilgim yok" diyerek çelengi adamlarına kaldırttırıyor.
Yer yerinden oynamaz mıydı?
Konuyu CHP'ye yakın kaynaklarıma sordum.
Onlara göre İlçe Başkanı Atakay'ın tavrı doğrudan Genel Başkan'a yönelik değil.
Mevzu Kılıçdaroğlu'nun bir danışmanı... Ve kulislerde de işte bu danışmanın, daha önceki seçim çalışmalarında Boydak'lar tarafından "epeyce desteklendiği" iddiaları konuşuluyor.
Yani çelengi alandan "Buraya CHP adına çelenk gelmeliydi, Genel Başkan adına değil" diyerek uzaklaştırdığı söylenen Atakay'ın asıl tavrı, çelengi "Kılıçdaroğlu'ndan çok Kılıçdaroğluculuk" yapan parti içindeki Fethullahçılara gibi duruyor.
Bakalım Kemal Bey bu gelişme üzerine ne yapacak? "Enerjisini" parti tabanında rahatsızlık yaratan sinmiş Fetullahçıları tasfiyeye yöneltebilecek mi? Ya da hepsinden önemlisi böyle bir işe niyeti var mı?
Kesin olan, Meclis'teki tüm partilere sirayet eden urlar, kripto Fetullahçılar geniş siyasi bir mutabakatla temizlenmediği sürece bu ülkede kimseye huzur yok.

***

Athena ses etti, biz de duyduk
Athena'nın konuşulan klibi 'Ses Etme' dün itibariyle YouTube'da 1 buçuk milyon kez izlenmişti.
Parçanın sözleri ve ezgisi için kullanılabilecek iki kelime var: Çok iyi.
Önce Punk'a çok yakın soundla yukarıdan dalışa geçiyorsunuz. Ama basgitar her hava katmanını geçerken sizi şöyle bir sarsıp kendinize getiriyor...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.764 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.012 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 791 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.191 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar