CHP nereye koşuyor?

Küresel muktedirler, Türkiye yeni anayasasını tartışmasın diye PKK ve DEAŞ terörünün dozunu artırdı. Tüm güçleriyle yüklenip siyaseti ve halkı korkutmak, geri adım attırmak ve gündemimizi...

Küresel muktedirler, Türkiye yeni anayasasını tartışmasın diye PKK ve DEAŞ terörünün dozunu artırdı. Tüm güçleriyle yüklenip siyaseti ve halkı korkutmak, geri adım attırmak ve gündemimizi değiştirmek istiyorlar.
Hadi onlar, düşman, terörist de bizim CHP yönetimine ne oluyor?
Geçen gün Anayasa Komisyonu'ndaki toplantıyı "Gün gelecek, devran dönecek AKAPE halka hesap verecek" sloganıyla terörize ediyorlardı.
Akıllarınca kendileri gibi siyasi husumetlerini Türkiye'nin önüne koşmayıp yeni anayasa çalışmalarına katkı veren MHP'li komisyon üyelerine de aba altından sopa gösteriyorlar.
Patenti Türkiye'deki illegal sol örgütlere ait olan bu klişeye sarılan CHP yöneticileri açık konuşsunlar.
Hiçbir hukuk devletinde bir iktidar partisinin anayasa çerçevesinde yasama faaliyetine katkıda bulunması yargının konusu olamayacağına göre, CHP'nin siyasileri hesaba çektireceği mecra neresidir?
Terör örgütlerinin kendi üyelerini infaz garantisiyle yargıladığı o meşhur "halk mahkemeleri" mi?
Yoksa 27 Mayıs'ta Yassıada'da kurulan ya da 15 Temmuz'da darbeye kalkışan FETÖ'cülerin vaat ettiği stadyum yargılamaları mı?
Soru net beyler bayanlar: CHP'nin, 12 Eylül darbecilerinin anayasasında değişiklik cüreti gösteren halkın seçilmiş temsilcilerini yargılamayı vaat ettiği adres neresi?
Hiç olmazsa yüzlerini gizleyen teröristler kadar cesur olsunlar. Onlar bile açıkça veriyorlar eğer devrim yaparlarsa kuracakları darağaçlarının adresini.
Evet, hepimiz biliyoruz ki sokağı kastediyorlar. Tüm darbeci korkaklar gibi, fiili bir durum yaratarak karanlık kuytularda kurmayı hayal ettikleri engizisyonları...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 1.450 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.598 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.005 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar