Canan Hanım’ın hisleri

"Kurşunların hedefi bu kez CHP!" Dün Ekremciymiş, Kemalciymiş, Meralciymiş, Mansurcuymuş fraksiyon farklılıklarını bir kenara koyan yandaş medyanın tümü, derin CHP çevrelerinde "İstanbul Komiseri" olarak...

"Kurşunların hedefi bu kez CHP!" Dün Ekremciymiş, Kemalciymiş, Meralciymiş, Mansurcuymuş fraksiyon farklılıklarını bir kenara koyan yandaş medyanın tümü, derin CHP çevrelerinde "İstanbul Komiseri" olarak anılan Canan Kaftancıoğlu'nun aşağıdaki açıklamasını bu şekilde görmüştü.
"06.04.2023 (bugün) saat 05.00 sularında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik düzenlendiği düşünülen bir silahlı saldırı gerçekleşmiştir!"
Ne var ki hiçbiri Kaftancıoğlu'nun "düzenlendiği düşünülen" ifadesinin üzerinde durmamıştı.
Oysa bir saldırı ya "düzenlenirdi" ya da "düzenlenmezdi" değil mi?



Üstelik Kaftancıoğlu, açıklamasının devamında silahlı saldırı iddiasının kendi kanaati olduğunu şu sözlerle itiraf da ediyordu:
"(Görgü tanıklarının) ifadelerine göre olayda 6-7 el ateş edilmiştir. İlk belirlemelere göre İl Başkanlığımıza isabet eden mermi bulunamamış, olay mahallinde boş kovanlar bulunmuştur."
Acaba mevzu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 832 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 516 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar