Bülent Arınç’lar bu ülkeye lazım!

Bülent Arınç yerinde kalmalı. Zira her defasında kamuoyunun tepkisini çeken talepleri sahiplenerek farkında olmadan tartışmalı konularda netleşme sağlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yine formundaydı. İl başkanları toplantısında enerjik, coşkulu ve net mesajlar içeren bir konuşma yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündemin ana maddeleri haline gelen iki konu üzerine kafalardaki soru işaretlerini giderdi.

Birincisi, Cumhurbaşkanı'nın hukuk ve ekonomi reformuyla ilgili sözleri üzerine başlayan tartışmaydı.

Erdoğan, Selahattin Demirtaş'ın salıverilmesi arzusunu açıklayan Bülent Arınç'ın ismini vermedi. Ancak Arınç'ın kimilerince iktidara mal edilmeye çalışılan çıkışıyla uzaktan yakından ilişkilerinin olamayacağını açıkça ortaya koydu.

Hukuk reformu gündeminin, ünlü mahkûmlara af tartışmasına indirgenmesine  izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Reform perspektifinin, mağdurların haklarını ihlal edecek bir çizgide asla olmayacağının garantisini verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.338 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.345 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 979 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 789 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar