Bu artık ne muhalefet ne de seçim yarışı

"Diktatör"ün, "Tiran"ın henüz bıraktığı iktidar partisi, kura sonucu miting alanlarını HDP'ye, Vatan Partisi'ne bırakıyor. Hükümet partisinin seçim büroları ve milletvekili adayları bölgede her...

"Diktatör"ün, "Tiran"ın henüz bıraktığı iktidar partisi, kura sonucu miting alanlarını HDP'ye, Vatan Partisi'ne bırakıyor. Hükümet partisinin seçim büroları ve milletvekili adayları bölgede her gün saldırıya uğruyor. Ancak muhalefet cephesi tüm ilkesel ve mantıki sınırlarını zorlayarak bir acayip devrimin saflarını sıklaştırıyor; enternasyonalden "en sonuncu kavga" dizelerini mırıldanıyor.
Türkiye'de İsrail ve ABD onaylı bir garip hilafet devleti kurmayı amaçlayan Gülenciler kâh CHP'ye oy istiyorlar, kâh dönüp KCK operasyonlarında içeri tıktıkları ve "baş düşmanımız" dedikleri HDP'nin mitinglerine adam yığıyorlar.
Sarıyer'de MHP bürosunu basan DHKP-C'liler Okmeydanı'nda eylem şerefine kutlama yapıyor. Aynı saatlerde Cemaat'in kanalında boy gösteren MHP'li vekil failin itirafını kabul etmemek için kırk dereden su getiriyor.
Daha dün "Seçmeli Kürtçe ders böler" diyen CHP'liler, boğazdaki yalılarından yıllar sonra çıkmayı planlayan elitler, HDP'nin hafta sonundaki Kazlıçeşme mitinginde otopark sorununu nasıl aşacaklarının derdine düşmüş. HDP ise, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir siyasi risk alıp Çözüm Süreci'ni başlatan Erdoğan'ı hedef tahtasına oturttuğu kampanyasında yukarıda saydıklarımın desteğinden duacı.
Medyada tirajların ve reklam pastasının yüzde 70'ini elinde bulunduran muhalefet tekeli HDP-CHP yandaşlığının manifestosunu yazıyor. "Türkiye Türklerindir" gazetesi yazarı, grubun kanalında "Kürtlerin temsilcisiyim" diyen HDP'nin Eş Başkanı Demirtaş'ı İç Anadolu yöresinden istek yaptığı türkülerle terletiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.176 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.323 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 976 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 789 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar