Böyle yanmaz, molotof atsaydın Halk TV!

Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok'un bugünkü (26.12.2022)''Böyle yanmaz, molotof atsaydın Halk TV!'' başlıklı yazısı.

Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırının ardından ülke adeta yanıyor. Başkentin yanı sıra Marsilya gibi kentlerden de çatışma haberleri geliyor.
Görüntüler ürkütücü. PKK-YPG bayrakları taşıyan eylemciler yollarda sivillerin otomobillerini ters çevirip ateşe veriyorlar. Caddelerde barikatlar kurup polisle çatışıyorlar.

Saldırgan ırkçılıktan sabıkalı bir Fransız (muhtemelen akıl hastası) çıktı. Ne var ki sokağa dökülen örgütlü vandallar, eylemin arkasında Türkiye olduğunu ve Fransa devletinin de Ankara'yla işbirliği yaptığı saçmalığını savunuyorlar.
Evet, evet Macron ve Erdoğan ortak çalışmışlar!
Bu yüzden ortalığı yakıp yıkıyorlarmış işte.
Belli ki artık PKK'nın kanalları yerine bugünlerde, hiçbir delil göstermeden saldırının arkasında Türkiye var iması yapan yayınlarıyla CHP'li seyircisine bile "yuh" dedirten Halk TV'yi izliyorlar.

ELON MUSK TWİTTER'IN TÜRKİYE EKİBİNE NE ZAMAN EL ATACAK?

Elon Musk Twitter'ı aldığı günden beri şirkette ne kadar karanlık alan varsa neşter atıyor. Bütün cerahat ortalığa saçılıyor...
Sitede hangi kullanıcının öne çıkartılacağına, hangi gazetecinin "gömüleceğine" CIA'den FBI'a müdahale etmeyen kalmamış. Sansür masaları hiç durmadan çalışmış.
Farkındayım, gerçek çıkan onca "komplo teorisinden" sonra artık daha az şaşırıyorsunuz. Ama bu ifşaatların bizzat Twitter'ın sahibinden gelmesi önemli. Ve Musk da tehditlere pabuç bırakacak biri değil. Bu yüzden Musk'ın Twitter'ı manipülasyondan arındırıp daha eşit ve özgür bir platforma dönüştürme çabalarının sonuç vereceğine inanıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.761 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.012 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 791 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.191 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar