Biz niçin evde kalıyoruz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya meselesi, Kasım Süleymani suikastı ve Putin'in ziyareti derken çok yoğun bir mesaiyi geride bıraktı.Tezkere hamlesiyle Putin'i Libya'da ateşkes çağrısı yapmaya ikna etti.

İran ve ABD arasındaki krizde de soğukkanlılığını koruyarak Türkiye'nin arabulucu rolünü perçinledi...
Bu yorucu sürecin ardından Cumhurbaşkanı dün de Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde engelli vatandaşlarla ilgili bir toplantıda konuştu. Gündeme bambaşka başlıklar açtı.
Örneğin, Berfin Özek'in yüzüne asit döken sanığa verilen cezaya ilişkin yaptığı şu değerlendirmeyle herkesin hislerine tercüman oldu:
"Bir namussuz bir alçak genç kızın yüzüne kezzap atıyor. Mahkemenin verdiği ceza 13 yıl. Ben araştırıyorum... Bu olay kendi kızının başına gelse böyle mi değerlendirirsin? Tüm yargı dünyasına sesleniyorum. Kanunların sayfaları arasındaki maddelere değil vicdanınızın sesine lütfen kulak verin!"

*** Kendimden biliyorum, Cumhurbaşkanın bekarlarla ilgili sözleri de eminim dün...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.161 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar