Bayi toplantısı

Elbette, ilk yazıda yönetmenliğini Bedran Güzel'in yaptığı, "Bayi Toplantısı" mefhumunu hicveden komedi filmini anlatmayacağım. Siyaset gündemi o kadar da kesat değil. Konumuz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun...

Elbette, ilk yazıda yönetmenliğini Bedran Güzel'in yaptığı, "Bayi Toplantısı" mefhumunu hicveden komedi filmini anlatmayacağım. Siyaset gündemi o kadar da kesat değil.
Konumuz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir imza törenine giderken peşine taktığı bir uçak dolusu gazeteciye ısmarladığı Roma gezisi.
Ama Ekrem Bey'in gazeteci kastının performansı da hiç fena değil; Doğu Demirkol'un doğallığını, filmi aratmıyorlar.
Aralarında "tatil havasında" geçen geziye yönelik eleştirileri, "Cebimizden verecek halimiz yoktu ya, böyle bir seyahatin masraflarını karşılamak bizi aşardı" diye savuşturan müthiş komikler var.
Tabii canım, Ekrem Bey'in bayi toplantıları da olmasa nerede bir Roma sabahında Kolezyum çevresinde spor yapma fırsatını bulacaksın ki? E ekonomi malum zaten!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meloni’nin tatil köyünde G7 zirvesi 15 Haziran 2024 | 167 Okunma Sosyalist Sanchez ile Erdoğan’ın arasından su sızmıyor 14 Haziran 2024 | 253 Okunma Erdoğan’ın İspanya çıkarması 13 Haziran 2024 | 1.440 Okunma Diyalog her zaman iyidir 12 Haziran 2024 | 1.296 Okunma Teferruat 10 Haziran 2024 | 569 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar