Bay Bay Kemal

Kim ne derse desin Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin son Kurultay'ı kaybetmesi herkes için sürpriz oldu. Anlıyoruz ki, delegeler üzerindeki ikna faaliyeti kulislerde anlatıldığı kadar yoğunmuş. Kulağımıza...

Kim ne derse desin Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin son Kurultay'ı kaybetmesi herkes için sürpriz oldu.
Anlıyoruz ki, delegeler üzerindeki ikna faaliyeti kulislerde anlatıldığı kadar yoğunmuş. Kulağımıza gelen "tamamen duygusal" süreçler hiç de abartılı değilmiş. Zira Kurultay başlarken Kılıçdaroğlu için imza veren delegeler bile Özgür Özel için oy attı.
Özel'in kazandığının ilan edilmesinin ardından Kılıçdaroğlu'nun ve eşinin salonu terk etmesi sonucun kendileri için de sürpriz olduğunun göstergesi. Kemal Bey'in konuşmasında bahsettiği "sırtındaki hançerlerden" de salonda epeyce varmış doğrusu.
Peki, bundan sonra ne olacak?



Beraber hareket ettiklerini gizlemeyen İmamoğlu ve Özel ikilisi zor olanı başardılar. Bundan sonra mücadeleleri aralarındaki ilişkinin düzeyi üzerine şekillenecek. Çünkü her ikisinin de baskın karakterler olduğunu biliyoruz. 2028'de İmamoğlu'nun CHP'nin adayı olacağına dair öngörüler şimdilik sadece spekülasyon.
Zira...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 655 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 514 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar