Bahçeli, Kemal Bey’e iltifat etmiş

Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok'un bugünkü (12.03.2022)''Bahçeli, Kemal Bey’e iltifat etmiş'' başlıklı yazısı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Tarihsel kökü Diyarbakır'da kurulan Akkoyunlulara dayanan bir vatan evladı" dediği Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyareti için şunları söyledi:
"Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyareti, Türkiye'nin öncülüğünde Antalya Diplomasi Forumu'nda bir araya gelen Rusya Dışişleri Bakanı ile Ukrayna Dışişleri Bakanı'nın ateşkes ve barış arayışını kundaklama girişimidir ve dış bağlantılı siyasi bir operasyondur."
Ne var ki Diyarbakır'da ortaya çıkan tabloya bakınca, Bahçeli'nin "dış bağlantılı siyasi operasyon" yorumunun, Kılıçdaroğlu'nu Twitter'da emojiyle yanıt verecek kadar keyiflendirmesinin yersiz olmadığı anlaşılıyor.
Zira Kemal Bey, Diyarbakır'da yaprak bile kıpırdatamadı, Devlet Bey iltifat etmiş...

Baksanıza, HDP önünde PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için yıllardır oturan annelerin yanına gitmesi gibi, asgari beklentileri bile karşılamadı.
Buna karşın Demirtaş'ın ailesiyle görüşmesi de HDP'nin kalesi Diyarbakır'ı coşturmaya yetmedi...
Bir otelde topladığı kitleye Demirtaş'tan 15 Temmuz'da askeri darbeye karışmış askeri okul öğrencilerine kadar af vaat etmesi de malum çevrelerin dişlerinin kovuğunu doldurmadı.
Kemal Bey'in Diyarbakır'a götürdüğü yandaş gazeteciler bile kanırtmalarına rağmen "mütevazı tebriklerle" yetiniyorlar.
Evet, eğer bir üst akıl varsa Kemal Bey'le bir proje yürütmeyi düşünmeyecek profesyonel ve organize bir yapı olmalı düşünüyorum.
Ha diyeceksiniz ki Diyarbakır'da CHP Genel Başkanı'ndan katbekat fazla rüzgâr yaratan İmamoğlu, Kemal Bey'den daha mı nitelikli?
Değil ama üst akıl ne yapsın?
Erdoğan'a karşı ne her ne yapacaklarsa bunlarla yapacaklar; malzeme bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Moskova’daki katliam Gazze’deki soykırımı unutturdu 25 Mart 2024 | 476 Okunma Putin’i dünya savaşına kışkırtıyorlar 24 Mart 2024 | 608 Okunma Seçim sonrası Erdoğan’ın gündemi refah 23 Mart 2024 | 481 Okunma Kılıçdaroğlu’ndan para sayma görüntülerine ‘yorumsuz’ yorumu 22 Mart 2024 | 344 Okunma Kaftancıoğlu suçu üstlenecek mi? 20 Mart 2024 | 1.052 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar