Avrupa’da hava Türkiye’den yana

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la İspanya ve İtalya temaslarının ardından dönüş yolunda yaptığımız röportajı bugün gazetede okuyacaksınız. Biz Avrupa'daki politik, sosyal ve ekonomik atmosfere dair...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la İspanya ve İtalya temaslarının ardından dönüş yolunda yaptığımız röportajı bugün gazetede okuyacaksınız. Biz Avrupa'daki politik, sosyal ve ekonomik atmosfere dair izlenimlerle devam edelim.
Önce İspanya.
Artık Ankara'nın Avrupa'daki en sıkı müttefiki Madrid diyebiliriz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sosyalist Başbakan Sanchez çok iyi anlaşıyorlar. Filistin gibi kritik meselelerde yan yana gelip verdikleri resim son derece samimi. 2 metrelik boyuyla İspanya Kralı 6. Felipe de bu pozitif karede.
Yöneticileri arasındaki kişisel uyumun şekillendirdiği politik hava iki ülke arasındaki ticari ilişkileri de uçurmuş durumda.




2023 yılında İspanya, Türkiye'nin en çok ihracat yaptığı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli yapacağını yaptı, top DEM’de 25 Ekim 2024 | 68 Okunma Bahçeli yine herkesi ters köşe yaptı 23 Ekim 2024 | 1.503 Okunma Pandemideki yoğun bakımlara hiç girmeyeyim! 21 Ekim 2024 | 1.417 Okunma Özel hastanelere bu aşırı ilgi neden? 20 Ekim 2024 | 1.591 Okunma Sorun Yenidoğan çetesinden ibaret değil 19 Ekim 2024 | 1.292 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar