Aranızda Muharrem İnce’yi yalanlamayan kaldı mı?

CHP'nin adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasındaki "Pensilvanya" polemiği sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün, kendisinin Ak Parti'yi kurarken "Pensilvanya'ya gidip icazet aldığını" iddia eden...

CHP'nin adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasındaki "Pensilvanya" polemiği sürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan dün, kendisinin Ak Parti'yi kurarken "Pensilvanya'ya gidip icazet aldığını" iddia eden İnce'ye 100 bin liralık tazminat davası açtı.
Erdoğan'ın bu hamlesine ve ağır sözlerine Trabzon'dan cevap veren İnce ise şunları söyledi:
"O günlerde beraber yanından ayrılmayan kişi bana dedi ki 'biz beraber gittik.' Şimdi ben onu korumak pahasına söylemiyorum. Bana söyle derse ismini söylerim. Ayrıntılarda saklı ama 24 Haziran'dan sonra tümünü anlatacağım zaten."
Evet, İnce açıkça topu taca atıyor. Yoksa yenmek için dişini tırnağına taktığı rakibini zora sokacak bir koz bulan aday, hesaplaşmayı niçin seçim sonrasına bıraksın değil mi? Delilin varsa açıklarsın, düşürürsün oyunu rakibinin.
Kaldı ki seçmen İnce'nin vadeli iddiasına niye inansın?
Zira Ülker'in o unutulmaz reklamındaki gibi söylersek, Aranızda İnce'yi yalanlamayan var mı? İnce'nin kendisi de dahil!
Aday olduğu günden beri defalarca "dedim", "demedim" arasında gidip gelen İnce kendi seçmenini bile yormadı mı? Öyle ki yalanlama konusundaki namı sınırları aştı.
Çaldırıp kapatan ve yok olan "Amerikalılardan" sonra geçen de Danimarka Büyükelçisi Svend Olling tüm nezaketiyle, "Bana yemekte Erdoğan'ı yargılayacak mısın diye sordular" diyen İnce'yi yalanlıyordu.
Sanırım İnce, nasıl olsa kaybedince unutulur diyerek bu denli rahat konuşuyor, itham ediyor... Ancak yanıldığını görecek. Bu seçmen sandığı gibi balık hafızalı değil.

*** PORTAKAL SOYULUR MU BAŞUCUNA KONULUR MU?

FOX TV anchormani Fatih Portakal, iddia sahibi İnce'nin bile "sonra kanıtlarım" dediği...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 141 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.164 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.600 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.006 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 579 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar