Ye Battal İlgezdi! Enis Berberoğlu ko-nu-şa-cak!

CHP’li Battal İlgezdi, 2. evliliğinden olan 6 yaşındaki kızına, lüks daire ve villa almış! Gamze İlgezdi’nin gençliğini gecekonduda, zor koşular altında yaşamak zorunda kaldığı...

CHP’li Battal İlgezdi, 2. evliliğinden olan 6 yaşındaki kızına, lüks daire ve villa almış! Gamze İlgezdi’nin gençliğini gecekonduda, zor koşular altında yaşamak zorunda kaldığı düşünülürse, kendince önlem almış!

Düşünüyorum da... Acaba ilk eşinin ve ilk eşinden olan çocuklarının geleceğini de böyle garanti altına almış mıdır? Onların her birine de birer villa ve daire satın almış mıdır?

Yoksa bu, yangından mal kaçırır gibi Battal’dan tapu yağmalayan Gamze İlgezdi’nin açgözlülük sorunu mu? Mecliste sol yumruğunu kaldırıp, “ezilenlerden yanayım” diye edebiyat yapıp, özel yaşamında burjuvanın önde gideni olan Gamze İlgezdi’nin mal hırsı mı?

Her neyse... Öyle veya böyle...

CHP’li Battal İlgezdi, üst düzey yargı mensuplarına yaptığı konutlarla, bir kısım yargı mensubunu susturabilir belki... Avantalarıyla bir kısım medya mensubunu etkisiz hale getirebilir... Lakiiin... Millet kesesinden Gamze İlgezdi’nin ve DHKP-C’li ailesinin gözünü doyurmaya kalkarsa, o zaman millet de hesabını sorar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.245 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.456 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar