Tehditleriniz vız gelir tırıs gider Kılıçdaroğlu! Hesap vereceksin!

CHP’li Gürsel Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen gazetecileri, “8-9 Haziran’da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır’’ diye tehdit etti.CHP Konya Milletvekili Hüsnü...

CHP’li Gürsel Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen gazetecileri, “8-9 Haziran’da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır’’ diye tehdit etti.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, milleti “16 Nisan’da %60-65 hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun’dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir’den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz” diye tehdit etti.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz dedi.

CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu, “Başkanlık sistemini bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz” diye tehdit etti. (Ardından Beşiktaş’taki kanlı saldırı oldu.)

Tekirdağ’daki konuşmasında “kaba kuvvetten” bahseden Kılıçdaroğlu, “Bu anayasa değişikliği parlamento geleneğine ihanettir. Pazartesi’nden itibaren parlamentoyu izleyin” diye tehditler savurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.239 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.783 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.757 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.485 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.453 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar