Reis, Varna’da bu terörist ülkelere haddini bildirecek!

Türkiye ve AB arasındaki ilişkilerin buzlanmasının sebebi Türkiye değil, Avrupa Birliği ülkelerinin PKK terörüne göstere göstere askeri ve lojistik destek vermeleri.Avrupa Birliği ülkelerinin, Türkiye’de darbeye...

Türkiye ve AB arasındaki ilişkilerin buzlanmasının sebebi Türkiye değil, Avrupa Birliği ülkelerinin PKK terörüne göstere göstere askeri ve lojistik destek vermeleri.

Avrupa Birliği ülkelerinin, Türkiye’de darbeye teşebbüs eden FETÖ darbecilerine, vatan hainlerine ve casuslara kol kanat germesi. Baş tacı etmesi... Terörle mücadelede bir başına bırakıldığı yetmezmiş gibi FETÖ ve PKK terörü ile mücadele yöntemleri konusunda sertçe ve haksızca eleştirilmesi.

Bir de AB’nin Türkiye’ye karşı uyguladığı açık çifte standartlar var tabii...

Örneğin zirve başkanlığını Bulgaristan’ın yapması bu çifte standardın en açık göstergesi. Türkiye elli senedir kapı önünde bin bir türlü entrikayla bekletilirken Bulgaristan gerek ekonomik gerek diğer hak ve özgürlükler açısından Türkiye’den çok geride olduğu halde üye yapılıyor. Bizi bırakın... AB uzmanları dahi bu durumu parmağını ısırarak izliyor.

Türkiye ise Avrupa Birliği’nin kapısında, yine ârafta “müzakereler sürdürülecek mi sürdürülmeyecek mi” ikileminde bekletiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.245 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.759 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.487 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.456 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar