Katar’a vefa vakti!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Katar’da bulunan Torch kulesi, ay yıldızlı bayrağımızla ışımıştı...15 Temmuz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayan Katar Emiri Şeyh Temim bin...

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Katar’da bulunan Torch kulesi, ay yıldızlı bayrağımızla ışımıştı...

15 Temmuz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Katar’ın, Türkiye’nin yanında olduğunu söyleyerek,  Erdoğan’a destek olmuştu!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Türk mevkidaşı Çavuşoğlu ile telefonda yaptığı görüşmede, Katar yönetiminin Türkiye’ye desteklerini iletmişti. Katar Dışişleri Bakanı, ülkesinin Türkiye’deki darbe girişiminin ardından meşru Türk hükümetinin güvenlik ve istikrarın korunması için gerçekleştirdiği tüm yasal icraatlarında Türkiye Cumhuriyeti ile dayanışma içinde olduğunu dile getirmişti.

Türkiye’deki A Bank’ın sahibi ve Katar’ın Türkiye’deki en büyük özel sektör yatırımcısı olan Commercial Bank of Qatar’ın Yönetim Kurulu Danışmanı Abdullah Al Raisi; “Türkiye’ye sadece sermayemizi değil, sevgimizi yatırdık” demişti. 

Ortadoğu’nun en önemli  ailelerinden Shammer’i Aşireti Lideri Nawaf Hemoud Al Maghames; “Aşiretimiz 1700’li yıllardan, Kut’ül Amare zaferi de dahil olmak üzere Osmanli’nın ve Türklerin yanında olmuştur. Sonuna kadar olmaya devam edecektir. Türkiye sadece Ortadoğu’nun değil, İslam dünyasının lideridir.  Dualarımız Türkiye ve Türk halkı için” diye gönül desteği sunmuştu!

BM Katar İyi Niyet Elçisi Mubarek bin Muhammed El-Hıyareyn, “Katar halkı, herkes için bir kâbus olan başarısız darbe girişimine karşı tavır aldı” demişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.239 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.783 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.757 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.485 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.453 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar