İlker Başbuğ’u savunacak en son kişi bile değilsin KK!

Hadi bir cesaret diyerek Yenikapı mitingine iştirak etti. Sonrasında FETÖ-PKK, “Sen misin milli mutabakata destek veren?” diyerek Artvin-Ardanuç yolunda konvoya saldırınca, “korkak Kemal” anında tornistan edip fabrika...

Hadi bir cesaret diyerek Yenikapı mitingine iştirak etti. Sonrasında FETÖ-PKK, “Sen misin milli mutabakata destek veren?” diyerek Artvin-Ardanuç yolunda konvoya saldırınca, “korkak Kemal” anında tornistan edip fabrika ayarlarına döndü ve 15 Temmuz darbesi için “darbe tiyatrosu” deyiverdi.

Bu arada saldırıda tek bir CHP’linin burnu kanamazken, üç asker yaralandı. Korkak Kemal unuttuysa hatırlatalım… Kemal’in “kedi canını” kurtarmak için o çatışmada bir jandarma er, şehit düştü… İki asker yaralandı.

O dönemde Kılıçdaroğlu’nun anında “tornistan” edip FETÖ yağcılığı yapmaya başlamasına tek isyan eden -KK’nın deyimiyle- “Havuz medyası” değildi üstelik… Bakın Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, KK’ya nasıl ayna tuttu? 

“Kemal Kılıçdaroğlu bu aralar adeta FETÖ avukatı. Varsa yoksa cadı avı söylemi ve mağduriyet edebiyatı! İyi de Kemal Bey, 15 Temmuz’da bir şey olmadı mı? Uçaklar ve tanklar ölüm kusmadı mı, 242 kişi ölmedi mi? Aynı şekilde FETÖ denen casus örgüt devletin kurumlarını ele geçirmedi mi? Öyle ise niçin bunları pas geçmeye başlayıp sürekli FETÖ için ağıt yakıyorsun?”

Haysiyet sahibi biri bu satırları okusa, inanın harakiri yapar! Lakin malum Kılıçdaroğlu’nda “manda derisi gibi” bir yüz var!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.239 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.783 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.757 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.485 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.453 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar